Kristina Lindhe, Lexington, och Gösta Asker och Svante Johansson på Lexingtons kontor
FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Lexington goes Lexington – ny sponsor till svenska hopplandslaget

2010-02-15

Svenska Ridsportförbundet och hopplandslaget får en ny sponsor. Det är kläd- och inredningsföretaget Lexington Company som går in som sponsor för svensk ridsport och hopplandslaget inför VM som avgörs just i Lexington, Kentucky, i höst.

Sponsorskapet innebär både finansiellt stöd och en garderob ur företagets kollektion till hela VM-truppen.

- Vi på Lexington Company är fantastiskt glada och stolta över samarbetet med Svenska Ridsportförbundet och hopplandslaget. Vi ser förstås fram emot VM i Lexington, Kentucky, men även vägen dit, med vår nya förbundskapten i spetsen”, säger Kristina Lindhe, VD, The Lexington Company.

- Det är jätteroligt att välkomna Lexington Company som sponsor och deras stöd till hoppningen inför VM är en väldigt viktig del i pusslet med uppladdningen och resan till USA i höst, säger Carina Sjöberg, generalsekreterare på Svenska Ridsportförbundet.

Höstens Ryttar-VM är sjätte gången ridsportens alla grenar har ett samlat mästerskap och första gången det avgörs utanför Europa. Premiär för ett samlat VM var det i Stockholm 1990.
Årets World Equestrian Games invigs den 25 september och avslutas två veckor senare den 10 oktober. Hoppningen avgörs under den andra tävlingsveckan.

”Lexington” finns idag representerat i drygt 20 länder - främst i Europa - och i drygt 750 butiker med Home och ca 130 butiker med Clothing. Mest kända återförsäljare är Harrods och Selfridges i England, El Corte Ingles i Spanien, de Bijenkorf i Holland, KaDeWe i Tyskland, Hi Tech i Italien, Jelmoli i Schweiz, Myers i Australien, Magasin de Nord i Danmark etc.

Svenska Ridsportförbundet är ett av 70 förbund i Riksidrottsförbundet och ett av de största med närmare 190 000 medlemmar i cirka 950 föreningar. Hoppningen är Ridsportförbundets största gren.

Läs mer på www.lexingtoncompany.com

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Samarbetspartner

Annons