Sponsorer VM-lotteriet

Stort tack er alla som ställt upp och sponsrat VM-lotteriet!

Agria

Agria

Agrias Djurförsäkring samarbetar med Svenska Ridsportförbundet för att stödja ridsporten på såväl bredd- som elitnivå. En del av elitsatsningen är att stödja VM i Kentucky, bland annat genom Agriamiljonen. Agria är Sveriges enda specialistbolag för djur och grödaförsäkring.

Askö Stuteri

Askö Stuteri

Sexåriga Rendez Vour, efter Rendezcouz Q, är Askö Stuteris generösa bidrag till VM-lotteriet. Stoet tillfaller den klubb som till slut sålt flest VM-lotter.
Läs mer om Rendez Vour

ASVH

ASVH

Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Hästen är en riksorganisation med syfte att främja kvalitativ avel, uppfödning och utbildning av den varmblodiga hästen för ridsportens alla grenar.

www.asvh.se

 Ange alt-text här.

ATG 

ATG ägs till 100 procent av svensk trav- och galoppsport. ATGs uppdrag är att trygga de långsiktiga förutsättningarna för svensk trav- och galoppsport genom att innovativt och ansvarsmedvetet anordna spännande och underhållande spel på hästar. Det största och mest populära spelet på hästar är V75 där runt en miljon svenskar deltar varje vecka. Dessutom spelar man på svenska V75 i ett tiotal länder i Europa. Hela ATGs överskott, ca 1,5 miljarder kronor årligen, går tillbaka till hästsporten. Vi avsätter därutöver årligen medel för hästforskning, veterinärvård, utbildning och andra övergripande insatser för svensk hästnäring.

 Ange alt-text här.

ATG-Hästkliniker

För alla hästars bästa. Modern hästsjukvård. Omsorg och omtanke. Rikstäckande kliniker från norr till söder.

 Ange alt-text här.

Best Western

Best Western Hotels är världens största hotellkedja med 4 200 hotell i 82 länder. I Sverige är vi den hotellkedja som har bäst geografisk täckning med 70 hotell på 50 orter. Samtliga hotell i Sverige är helt rökfria, porrfria (inga pornografiska tv-kanaler) och miljöcertifierade enligt Svanen. Fri internetuppkoppling ingår alltid i rumspriset. Best Western Hotels är ”Hästsportens hotellkedja” och vi sponsrar både svensk ridsport och svensk travsport. Som medlem i en ridklubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet har du upp till 20% rabatt på våra svenska hotell. Våra ledord är kvalitet, personlighet, internationellt och uppmärksamhet. Läs mer om oss: www.bestwestern.se.

 Ange alt-text här.

Björnö Slott

Björnö Slott med anor från 1300-talet är historiskt och naturskönt beläget vid havet ca 1 mil norr om Kalmar. Gården ägs sedan 2000 av Jan Wikskär som tillsammans med döttrarna Madelene och Caroline har utvecklat denna till att idag vara en av de modernaste och mest allsidiga träningsanläggningen för hoppning och dressyr i sydöstra Sverige med bl.a. nytt stort ridhus, grusbana, stor gräsbana med många olika hinder. Under senare år har omfattande renoveringar genomförts på de historiska byggnaderna. Björnö Slott erbjuder idag bl.a. weekend och semesterlägenheter, B & B, Bed & Box, Konferens, Kurser, Bröllop, Fest, Mässor, Jakt, Fiske, uthyrning av stall, Pay&Jump och mycket mer. Läs mer på www.bjornoslott.se

 Ange alt-text här.

Boj

Att vi tillverkat hästsläp i Sverige, i fyrtio år är egentligen ointressant. Det intressanta är hur vi tillverkat dem. Och varför vi efter 40 år fortfarande är Sveriges ledande tillverkare – ledande inte i bemärkelsen att svetsa ihop så många vagnar som möjligt utan ledande i kvalitet, säkerhet och ekonomi.

   

 Ange alt-text här.

Büerstner

Tyska Bürstner är en av Europas största tillverkare av fritidsfordon. Varje år produceras cirka 6 500 husbilar och över 5 500 husvagnar. 2008 var märket Sveriges mest köpta husbil. Generalagenten Bürstner Sverige AB har 12 återförsäljare. 2008 startade den rikstäckande husbilsuthyrningen Bürstner Premium Rental.

   

Ange alt-text här.

Choice Hotels

Choice Hotels är Skandinaviens största hotellkedja, med mer än 165 hotell som marknadsför varumärkena Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion Hotels. Inom Choice har vi ett livstilskoncept som heter WeCare. Alla som bor hos oss kan välja på nyttigare alternativ både när det gäller mat och motion. Att bry sig om har blivit en viktig del av Choice företagskultur. Vi bryr oss om miljön och samhället runt omkring oss. www.choice.se

Ange alt-text här.

CR Johansson Åkeri

Vi bedriver åkerirörelse och utför transporter i Sverige och utomlands. Vi har även uthyrning av lager och containers.

Vi bedriver också en omfattande utbildningsverksamhet. Dels genom gymnasieutbildningen transportteknik och dels genom vår trafikskola för tung trafik.

Ange alt-text här.

Creative Club

Creative Club är en klubb där huvudtemat är scrapbooking, ett roligt sätt att bevara minnen och ge dina foton nytt liv! Var fjärde vecka får du högklassigt material för att dekorera dina egna fotoalbum, direkt hem i brevlådan. Varje månad får du dessutom en inspirationsfolder med tips och idéer om vad du kan göra med innehållet. Allt för bara 157kr/paket!

Ange alt-text här.

Bozita Robur

Bozita Robur är en superpremium hundmat med svenska, naturliga råvaror av högsta kvalitet och smaklighet. Alla råvaror i Bozita Robur fyller en funktion och har i enlighet med senaste forskning omsorgsfullt valts ut och testats - allt för att naturligt stärka kroppens egna funktioner.  Hundar som äter Bozita Robur ska stå starka inför de mest krävande ansträngningar.

Ange alt-text här.

Equality Line

Equality Line är ett grossistföretag som säljer högkvalitativ utrustning till ridsporten.
Vi handplockar våra leveratörer med noggrannhet så att vi kan garantera dig högsta kvalitet på det du köper. När du handlar våra produkter, hjälper du oss att fortsätta vårt stöd och vår satsning på svensk ridsport.
Det är tack vare dig som vi kan sponsra tävlingar som Equality Line Horse Show 30 juli - 3 augusti 2008, svenska landslaget och ryttarna i Team Equality Line.

Ange alt-text här.

Equipage

Ett annorlunda, inspirerande och ”väldoftande” magasin för oss med hästar som livsstil.
Equipage är skräddarsytt för alla oss som rider, tävlar, hejar på våra barn i stallet och på tävlingsbanorna, kämpar på med vår egen dressyr och gläds för varje centimeter vi lyckas hoppa över 1 meter.
Men vi har också en värld utanför stallet. Därför blandas djuplodande, inspirerande och instruerande rid- och hästartiklar med skönhet, hälsa, mode, levnadsöden och annat som hör livet till.

Ange alt-text här.

Equi Tours 

Equi Tours är landets största arrangör av resor med inriktning på hästsport!

Vi arrangerar årligen resor till några av väldens största arrangemang inom hoppning, dressyr, fälttävlan, trav och galopp. Vi känner hästfolk över hela världen och samarbetar med en rad svenska organisationer inom sport och avel. Därför kan vi ge våra resenärer tillgång till upplevelser och kunskap som ingen "vanlig" researrangör kan erbjuda.

Vi arbetar flexibelt. Du kan köpa ett komplett resepaket, delar av det eller ett arrangemang som skräddarsytts för dig och dina vänner. Vi kan dessutom ofta ge dig tips som sätter häftig guldkant på din resa.

Ange alt-text här.

Falserbo Horse Show 

På Falsterbo Horse Show är det alltid lika mycket Horse som Show. Med nästan ett tusental hästar och ryttare, ett femtiotal olika klasser, över sex hundra funktionärer och lika många hästskötare, så förstår man att Falsterbo Horse Show inte är en vanlig tävling. Det är en livsstil, en mötesplats och framför allt den veckan på sommaren alla längtar till. Sponsorer, utställare, ryttare och publik träffas på en och samma plats, där ridning på absolut världsnivå möter fest, sommar, sol och semester. Kan det bli bättre än så?

Ange alt-text här.

Garden Girl

Sköna tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Designade av kvinnor för kvinnor!

Ange alt-text här.

Globen

Totalt har vi kapacitet för cirka 44 400 besökare. Här tar vi emot världsartister som Bruce Springsteen och Justin Timberlake. Vi genomför stora mästerskap som Inomhus-EM i friidrott och Basket-EM samt megaevenemang som Monster Jam och Stockholm International Horse Show. Med cirka 300 genomförda evenemang per år och 1,4 miljoner besökare är vi det i särklass största och mest flexibla evenemangsområdet i Skandinavien.

Ange alt-text här.

Göteborg Horse Show

De årliga internationella hästtävlingarna Göteborg Horse Show i Scandinavium startade våren 1977. Sedan dess har över 2 miljoner (!) evenemangstörstande hästälskare på plats sett de stora stjärnorna i Scandinavium - både hopp- och dressyrekipage.
Från och med 2002 har också världens bästa kuskar tävlat här med sina fyrspann. Sedan 1992 har man med lyckat resultat samarbetat med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan.

En verklig hästfest mitt i stan!

Ange alt-text här.

Hamre Ridklubb

Hamre Ridklubb är lokaliserad i Västerås. Klubben har flera framgångsrika tävlingsryttare och är också flitig som tävlingsarrangör.

Ridskolan på Hamre är auktoriserad av Svenska Ridsportförbundet.

   

Ange alt-text här.

Helsinki International Horse Show

Helsinki Horse Show är Finlands största årliga inomhusevenemang. I oktober i år arrangeras tävlingen för 25:e gången, med bland annat Rolex FEI World Cup i hoppning som sportslig höjdpunkt.

     

Ange alt-text här.

Hingstboken

En riktigt lyxig bok som presenterar hingstarna med text på både svenska och engelska. Bilderna i boken speglar hingstens personlighet och karaktär - det här är en bok som alltid ska ligga framme att bläddra i och njuta av.

   

Ange alt-text här.

Hippson

Hippson.se är startsidan för alla ryttare med artiklar, webb-tv, ridövningar och Hippofaxen – din egen träningsdagbok. Där hittar du också Tour of Amateurs och Folksam Riders Cup. Hippson Magazine är en tidning full av kunskap och inspiration och den första boken från Hippson Books utkommer sommaren 2009.

Ange alt-text här.

Hista Säteri

B&B eller stuga med självhushåll, 6 km från Mariefred.

    

Ange alt-text här.

Hotell Erikslund

Den kompletta anläggningen på den skånska slätten, strax söder om Ängelholm.
Oavsett om du är här i tjänsten, på konferens, med familjen eller vännerna, som turist, med en bussgrupp eller din förening - här kommer du att trivas, för här finns rum för alla!
Ett hotell med trivsam, modern och familjär miljö. Hälsa & Spa Erikslund med både gym och spa-avdelning.

Hästmagazinet

Hästmagazinet

Hästmagazinet är en unik tidskrift. Vi parar som ingen annan läckra bildreportage med tunga, läsvärda faktaartiklar och högintressanta annonser. Allt publicerat med högsta kvalitet på text, bild, form och tryck.

  

Ange alt-text här.

Hööks

Hos Hööks Hästsport AB hittar du tusentals kvalitetsprodukter till riktigt bra priser! Välkommen till någon av våra 21 butiker eller vår nya webb-shop som ständigt fylls på med nyheter och erbjudanden. Med över 30 år i branschen och med fokus på service och kvalitet så garanterar vi att du blir nöjd!

   

Ange alt-text här.

Kingsland

Kingsland är ett norskt företag som sedan sin start i 1999 har blivit en av Skandinaviens mest populära och en av världens största producenter av hästkläder. Idag säljs Kingland i mer än 1 000 butiker i 25 länder.

   

Ange alt-text här.

KRAFFT

Lantmännen KRAFFT AB utvecklar, marknadsför och säljer ett brett sortiment hästfoder i Sverige och på export till ca 20 länder. Vår fältpersonal täcker hela landet, för råd & beställning finns även KRAFFT Direkt 020-304040. Produkterna finns hos Granngården och privata återförsäljare. www.krafft.nu

   

Ange alt-text här.

Kronan

Kronan grundades år 1997 av tre studenter från Uppsala. Företaget togs under hösten 2003 över av Familjen Brunstedt.
Kronan vill skapa produkter som är enkla att använda, har en tilltalande form och hög funktionalitet. Kronan kommer att fortsätta att utveckla och ta fram innovativa produkter med smarta finesser som möter människors behov i vardagen, nu och i framtiden. Kronans produkter är framtagna med fokus på enkelhet, praktisk nytta och tilltalande design. Med små finesser och smarta funktioner vill Kronan möta behovet av användbara vardagsprodukter - nu och i framtiden!

    

Ange alt-text här.

KWA

Oavsett vilken av sommarens många höjdpunkter som står på programmet, så blir den lite skönare i en möbel från KWA. Vi har formgivit och tillverkat trädgårdsmöbler i mer än 60 år och är sedan länge en ledande aktör på den europeiska trädgårdsmöbelmarknaden.

    

Ange alt-text här.

Leksandsbröd

Råg, salt, jäst och vatten från egen källåder – inget mer – det är Leksands knäckebröd!

Leksandsbröd är ett familjeföretag som i fyra generationer, sedan 1929, har bakat knäckebröd i byn

Häradsbygden, Leksand. Ingredienserna är desamma nu som då, svensk råg, jäst, salt och vatten. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder med rent friskt källvatten nära bageriet. Och inte ett rågkorn åker mer än 34 mil. Idag har Leksandsbröd cirka 24 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledande på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna

  

Marsvinsholms Slott

Marsvinsholm

Marsvinsholm, eller snarare föregångaren till det nuvarande praktfulla slottet, har sina anor långt tillbaka i medeltiden. Första gången det omtalas är på 1300-talet och då under namnet Borsjö. Det Marsvinsholm vi möter idag är präglat av ombyggnaden i nyrenässansstil 1856-57. Marsvinsholm slott ligger i södra Skåne, ca 7 km väster om Ystad.

    

Ange alt-text här.

Mattema (Roger Edberg)

Matt-Tema är 40 mattaffärer över hela Sverige med ett stort sortiment av trendiga mattor. Egen produktutveckling och gemensamma inköp och lagerhållning med kunnig personal, som hjälper Dig att hitta rätt matta.

Ange alt-text här.

ERBJUDANDE!
7 nr av Min Häst för 99 kr!

Min Häst

Min Häst ­– Sveriges största och bästa hästtidning för unga!
Min Häst är en blandning av det som är roligt, mysigt och spännande. Givetvis finns det hästfakta och intressanta reportage också! Tidningen är älskad av såväl stora som små och har genom sina 35 år på marknaden har den etablerat sig som ett måste för alla yngre ryttare. Naturligtvis finns världens mesta häst- Mulle alltid med!

Ange alt-text här.

Mountain Horse

Mountain Horse är ett svenskt familjeföretag som grundades 1988. De egenutvecklade produkterna i form av ridkonfektion och skor designas vid huvudkontoret i halländska Vallda. Utifrån kärnvärden som mode, funktion, säkerhet och nytänkande marknadsför Mountain Horse egna kollektioner skor och ridstövlar, samt klädkollektioner. Företaget är representerade i Europa, USA, Canada, Japan, Australien och Nya Zeeland. Totalt finns ca 150 produkter i Mountain Horse sortiment. Företaget säljer årligen cirka 600 000 artiklar världen över.

   

Ange alt-text här.

Norrköping International Horse Show

Välkommen till Norrköping Int. Horse Show! och några sköna och festliga dagar när hela europaeliten samlas och gör upp i Norrköping. Tävlingsplatsen ligger i lantlig charmig miljö 8 km norr om Norrköping utmed väg 55 (mot Katrineholm). Hoppbana och framridningsbana hittar ni mitt bland utställare, försäljare, journalister, ryttare och all härlig publik - nära till allt. Blir ni hungriga – Avnjut en god bit mat i vår a´la cart-restaurang eller stilla hungern med en dagens rätt, en smaskig wok eller varför inte läcker sandwich. Varje dag kan ni strosa runt bland försäljarna och på tre sidor om hoppbanan finns läktare med sittplatser. På kvällarna öppnar vi dessutom puben och fredag till söndag bjuder vi på livemusik – Underhållning både dagtild och kvällstid! Sedan 2009 är NiHS en CSI**-tävling med mängder av utländska hopp-ryttare på plats. www.norrkopinghorseshow.se

   

Ange alt-text här.

OBH Nordica

OBH Nordica är ett helnordiskt företag. När vi utvecklar våra produkter och formger vårt sortiment gör vi det med Norden som utgångspunkt. Det syns på vårt designspråk och även på produkternas funktioner. Vi fokuserar oss på verktyg till köket, hushållet samt hår- och personvårdsprodukter

Ange alt-text här.

Pockethjältarna

Pockethjältarna är det bästa sättet att tjäna pengar till föreningen! Ni säljer de populäraste och hetaste pocketböckerna med marknadens bästa lönsamhet och helt utan risk! Besök www.pockethjaltarna.se för mer information!

Ange alt-text här.

Pollux Hästbokklubb

Pollux Hästbokklubb är Svergies största bokklubb för hästtokiga barn. I snart 20 år har vi underhållit våra medlemmar med månadspaket med noga utvalda böcker och serier om livet i stallet. Att läsa en bok från pärm till präm, slå ihop den och tänka. Den här var bra - vilken lyckokänsla! Att väcka läslusten hos våra barn är bland det viktigaste vi föräldrar kan göra.

Ange alt-text här.

Pysselklubben

Som medlem i Pysselklubben får du jobba med olika typer av material, färger och tekniker. Det kan vara att göra tuffa smycken, dekorera en väska, scrapbooking, måla roliga dörrskyltar och mycket mer! Du får ett nytt paket, inklusive en vägledning, var fjärde vecka, direkt hem i brevlådan för bara 147kr per paket! www.pysselklubben.se

Ange alt-text här.

Ridskolan Strömsholm

Ridskolan Strömsholm är sport- och ridutbildningens Riksanläggning och erbjuder ett brett urval av utbildningar och evenemang i unik miljö. Förutom detta erbjuds även kortkurser för våra lärare, både på egen häst som på våra välutbildade skolhästar. På www.stromsholm.com finns mer information om våra utbildningar, evenemang och kortkurser. Varmt välkomna till Strömsholm!

  

Ange alt-text här.

RINK

RINK AB är i grunden en reklambyrå men eftersom vi breddat verksamheten och skaffat oss en väldig massa utrustning som "vanliga" reklambyråer knappt sett - liksom kompetens inom de områdena - kallar vi oss numera Reklamhuset RINK. RINK startades i Köping 1996. Grundidén då som nu är att vara en komplett och snabb leverantör av marknadsmaterial.
Vi erbjuder allt från logotyp till mässor via trycksaker, hemsidor, skyltar, bildspel, monter-, scen-, butiks- och fordonsdekor etc etc.

Roland Thunholm

Roland Thunholm syns oftast med kamera på någon tävlingsplats, i Sverige eller utomlands. Han är en av landest mest rutinerade ridsportfotografer och hans bilder syns ständigt i såväl fack- som dagspress. Han tar också bilder som pryder sin plats på väggen som ett konstverk.

Ange alt-text här.

Scandic

Scandic är en modern hotellkedja dit medvetna människor kommer för att få inspiration och ny energi. Med närmare 150 hotell och 30 000 rum är vi redan i dag en av de största hotelloperatörerna i Europa. Och vi fortsätter att växa - inom några år kommer det finnas över 200 Scandic att välja mellan. Välkommen till scandichotels.com.

  

Ange alt-text här.

Sisu Idrottsböcker

SISU Idrottsböcker och Svenska Ridsportförbundet i samverkan!

Det finns mängder av värdefull erfarenhet och kompetens bland dem som är engagerade i svensk ridsport och andra idrotter i Sverige. Detta överför vi till böcker och material som bidrar till att utveckla svensk ridsport. Läs mer på idrottsbokhandeln.se.

  

Ange alt-text här.

Stallmagasinet

Våra läsare kan hästar – men vill lära sig mer, bli underhållna och överraskade. Vi satsar på bredd och kvalité.Vi varvar kunskapsartiklar, med trevliga hemma-hos-reportage och senaste nytt inom avel, hoppning, dressyr, Island och western.

  

Ange alt-text här.

Stena Line

Stena Line, ett av världens ledande färjeföretag, erbjuder låga priser och service ombord båtarna mellan, Göteborg-Frederikshavn, Varberg-Grenaa, Göteborg-Kiel och Karlskrona-Gdynia. Med flera avgångar per dag transporterar vi passagerare mellan våra destinationer i Danmark, Tyskland och Polen. Punktlighet, kvalitet och moderna färjor är några av våra ledord.

Swede Horse

Swede Horse

Swede Horse AB målsättning:

  • att utveckla en tävlingsform som tidigt medverkar till rätt grundutbildning av unga hästar
  • att styra de unga hästarna att tävla i rätt svårighetsgrad genom att de tävlar tillsammans i samma åldersgrupp
  • att vara en talangjakt på morgondagens elithästar
  • att vara ett utökat samarbete sport - avel och en vägledning för uppfödarna
  • att marknadsföra den svenska varmblodiga hästen som tävlingshäst

SvRF

SvRF

Svenska Ridsportförbundet verkar för att främja ridning, körning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar.
Läs mer

   

Tallink Silja

Tallink Silja AB

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn, samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX.

AS Tallink Grupp har en flotta på 18 fartyg och investerar kontinuerligt i nya, moderna fartyg. Fram till och med 2009 kommer tre nya passagerar- och fraktfärjor att levereras vilket innebär ytterligare modernisering av flottan.

  

Tidningen Ridsport

Tidningen Ridsport

Nytt nummer var 14:e dag, fullspäckat med nyheter och information om ridsport. Tävling, avel och massor av kunskap om hästar.

Tretorn

Tretorn

Tretorn grundades i slutet av 1800-talet av helsingborgaren Henry Dunker.Tretorn hämtar inspiration från sina scandinaviska rötter i design och tillverkning av skor för såväl sport som fritid.

  

Tullstorp

Tullstorp

Tullstorps Gård hittar du strax utanför Hässleholm i norra Skåne. Sedan 1981 har Jan Brink utvecklat gården till en modern dressyr- anläggning av internationell klass. Verksamheten handlar främst om avel, utbildning och tävling. Det är den moderna sporthästen som står i fokus. Kvalitet är något som genomsyrar minsta detalj på Tullstorp. Det gäller allt från de hingstar som erbjuds för avel till sättet som hästarna utbildas. Ingenting lämnas åt slumpen. Samtliga verksamheter är beroende av varandra. Tillsammans skapar de en helhet som är grunden för att kunna forma framtidens dressyrhästar.

Wången

Wången

Wången är hästnäringens riksanläggning inom travsport och ett nationellt utbildningscentrum. Wången utbildar proffstränare inom trav samt erbjuder universitets-, folkhögskole- och gymnasieutbildningar, kvalificerad yrkesutbildning samt kurser inom bland annat travsport och islandshäst. Här bedrivs även forskning och utbildning. Wången ligger vackert beläget i Alsen mellan Östersund och Åre och har även värdshus och modern konferensanläggning. Wången har cirka 40 medarbetare och utbildar cirka 150 eftertraktade personer per år. Verksamheten bedrivs i nära samverkan med hästsportens organisationer och de övriga två riksanläggningarna Strömsholm och Flyinge.

Ange alt-text här.

Yasuargi Hasseludden

Yasuargi Hasseludden är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad energigivande aktiviteter och olika behandlingar. Vi har två förstklassiga restauranger från dom läckraste japanska- och asiatiska köken. Vi tror att alla behöver en stund för sig själva ibland. På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni. Och det är precis vad vi önskar att du upplever när du besöker oss. Yasuragi är en helhetsupplevelse. Allt i en miljö inspirerad av det bästa från Japan. 

Ange alt-text här.

Åby Ridskola

Vi har ridläger för ungdomar och vuxna på olika nivåer. Allt från fritidsläger för dig som bara vill rida och träffa nya vänner, till specialläger för avancerade tävlingsryttare och för dig som vill lite mer. När det inte är sommar så driver vi en ridskoleverksamhet med ett 30-tal hästar, där flera av hästarna har mångårig tävlingserfarenhet och håller hög klass. Åby Rid- & Träningscenter är en genuin lantgård som ligger 8 km norr om Norrköping och endast 1.5 timmes bilväg från Stockholm (se kartan). En komplett ridanläggning i gammaldags charmig stil med swimmingpool. Här finner du nybyggda stallar, renoverat ridhus (20x40m) med klubbrum, toaletter och duschar. Är vädret bra utnyttjar vi någon av våra sandbanor. Vem har inte hört talas om Kolmårdens skogar? Dessa fantastiska skogar står till förfogande för långa uteritter och härliga galopper. När det är varmt badar du i vår stora pool. www.aby-ridlager.se


Senast uppdaterad: 2010-03-18
ALLTECH-FEI-WEG-2010

Startlistor och resultat

Resultat Online

FEI TV sänder live från VM

fei_tv_large

Se ridsport live online!

FEI TV

Läs mer om VM

Tidsprogram med mera hittar Du på

Arrangörens hemsida

Våra VM-sponsorer

Volkswagen

GPA

Stort Tack!
EquiTours

Equi Tours -ridsportens resebyrå till VM

Equitours arrangerar resor tillridsportens evenemang! Läs mer på

Equi Tours hemsida

VM i media

Se fler nyheter

Annons