Leksands Knäckebröd dressyrens VM-sponsor

2010-03-03

Svenska Ridsportförbundet och svensk dressyr får en sponsor inför VM i höst. Det är Leksands Knäckebröd som fortsätter sitt samarbete med ridsporten och blir dressyrens egen VM-sponsor.

- Svensk dressyr har länge legat med i den internationella toppen, och det är med glädje och stolthet vi följer med på resan mot Kentucky, där vi tror att dressyren har alla chanser till framgång, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Sponsorsatsningen innebär ett ekonomsikt bidrag till uppladdningen och förberedelserna inför VM.
- Kan vi bidra till att ryttarna kommer laddade och med tillförsikt till VM så har vi lyckats med vår satsning, fortsätter Annika Sund.

- Vi uppskattar och ser fram emot samarbetet med Leksands Knäckebröd, som kommer att ge våra dressyrryttare  ökade  möjligheter att komma väl förberedda  till Kentucky, säger Per Lundberg, ordförande i Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté. Förbundskapten Bo Jenå framhåller betydelsen av att  kunna genomföra den ambitiöst planerade VM-satsningen för svensk dressyr både i och utanför Sverige.

- Fantastiskt roligt att välkomna Leksands Knäckebröd bland våra VM-sponsorer, säger generalsekreterare Carina Sjöberg.
- Årets VM kommer att bli spännande och med Leksands Knäckebröds stöd till dressyren så ökar chansen till roliga framgångar i USA.

Höstens Ryttar-VM är sjätte gången ridsportens alla grenar har ett samlat mästerskap och första gången det avgörs utanför Europa. Premiär för ett samlat VM var det i Stockholm 1990.
Årets World Equestrian Games invigs den 25 september och avslutas två veckor senare den 10 oktober. Dressyren avgörs under den första tävlingsveckan.
 

Fakta om Leksands Knäckebröd AB
Råg, salt, jäst och vatten från egen källåder – inget mer – det är Leksands Knäckebröd! Leksands Knäckebröd är ett familjeföretag som i fyra generationer, sedan 1929, har bakat knäckebröd i byn Häradsbygden, Leksand. Ingredienserna är de samma nu som då, svensk råg, jäst, salt och vatten. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder med rent friskt källvatten under bageriet. Och inte ett rågkorn åker mer än 34 mil. Idag har Leksands Knäckebröd cirka 24 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledare på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna.

ALLTECH-FEI-WEG-2010

Startlistor och resultat

Resultat Online

FEI TV sänder live från VM

fei_tv_large

Se ridsport live online!

FEI TV

Läs mer om VM

Tidsprogram med mera hittar Du på

Arrangörens hemsida

Våra VM-sponsorer

Volkswagen

GPA

Stort Tack!
EquiTours

Equi Tours -ridsportens resebyrå till VM

Equitours arrangerar resor tillridsportens evenemang! Läs mer på

Equi Tours hemsida

VM i media

Se fler nyheter

Annons