Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

När du gått en kurs och fått godkänt behöver du skapa ett konto i TDB. Om du ligger som Ryttare under en annan användare i TDB ska du INTE skapa ett nytt konto eftersom du då faktiskt har ett eget konto. Därefter är det viktigt att det finns pengar på kontot - minst 100kr för ditt Gröna Kort. Klicka på BESTÄLL GRÖNT KORT. Observera att du måste ha en skånsk klubbtillhörighet för att knappen "Beställ Grönt Kort" ska dyka upp. När vi fått in från din provledare att du är godkänd klickar vi sedan igenom din beställning. Lathund Beställ Grönt Kort

Din provledare ska alltså inte ha betalt från dig utan du betalar för ditt Gröna Kort genom TDB direkt till distriktet.

 

Alla fysiska "gamla" Gröna Kort tagna innan 2011 ska läggas in i TDB-Tävlingsdatabasen. För att du ska kunna få licens eller anmäla dig till tävling måste du vara aktiverad i TDB, att du har grönt kort. För att vi ska kunna aktivera dig måste du Först lägga upp ett konto i TDB. 

Ta fram ditt fysiska Gröna kort, fotografera det och skicka till distrikt@skaneridsport.se. Om du tappat bort ditt Gröna Kort ring eller maila distriktet och uppge NÄR, PÅ VILKEN KLUBB och PROVLEDARE så kan vi hitta dig igen i våra pärmar/arkiv. 


Senast uppdaterad: 2018-02-19

Sponsorer

Annons