Läckra & glittriga rosetter!

Rosettklasser

Detta är en klass för att utveckla och stimulera fler att rida dressyr, göra dressyren roligare och ge möjligheten att premiera och stoltsera med sina egna prestationsförbättringar ute på banorna. 


TIDPUNKT
Rids på lokala/regionala tävlingar under 2018/2019. 


DELTAGARE
Rosettklasser kan gå i vilket program som helst men påannonseras som en bedömning för en specifik klass av arrangören i Propositionen. Bestämmelser enligt TR. 


PRISER
Ekipage får rosettvalör efter sin procentsats. Prisutdelning sker enligt arrangörens riktlinjer i propositionen. 

  • Guldrosett kräver minst 69%  
  • Silverrosett kräver minst 67%
  • Bronsrosett kräver minst 65%  


FÖR ARRANGÖR
Skånes Ridsportförbund erbjuder alla intresserade arrangörer att få en uppsättning, till en klass, (max 40 st/tävling) rosetter till sin tävling. Detta erbjudande gäller så långt vårt rosettlager räcker. 


I propositionen på valt program lägger man in namn: Rosettklass och att man tillämpar rosettbedömning enligt riktlinjer från Skånes Ridsportförbunds Dressyrkommitté. Lägg gärna med länk till denna info/pdf.


Det är en bedömning likt Clear Round Mom 201, 2.8 och priserna består av rosetter i valörer utifrån procentsatserna nämnda ovan. Rosetterna hämtas upp av arrangören på Skånes Ridsportförbunds kansli efter överenskommelse via mail, distrikt@skaneridsport.se, i god tid före tävling, och överblivna rosetter återlämnas skyndsamt till kansliet.
Förtydligande, det är arrangörens ansvar att rosetterna kommer till tävlingsplatsen i tid, och att överblivna rosetter återlämnas veckan efter genomför tävling! 

Frågor? distrikt@skaneridsport.se 


Varmt välkomna att såväl arrangera och anmäla till årets Rosettklasser.
Skånes Dressyrkommitté


Senast uppdaterad: 2018-10-10
Skånska Mästerskapen 2019

Skånska Mästerskapen (DM)

Läs om våra DM-medaljörer

Sponsorer

Annons