Förändringar gällande Grönt Kort-registrering

2019-06-20

Skånes Ridsportförbund arbetar kontinuerligt för att säkerställa våra medlemmars personuppgifter i enlighet med GDPR. Den uppdaterade integritetspolicyn innefattar förändringar bland annat gällande Grönt Kort-registreringar. 

Hos oss på Skånes Ridsportförbund är våra medlemmar i fokus i allt vi gör. Vi behandlar en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att administrera tävlingar, hålla kurser, registrera grönt kort eller förmedla viktig information.

I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter och hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss. Som ett led i att ytterligare säkerställa våra medlemmars personuppgifter har vi upprättat rutiner för att radera personuppgifter i enlighet med policyn.

Den största enskilda förändringen är gällande Grönt Kort-registrering.

  • Vi kommer efter årsskiftet 2019-2020 inte längre ha möjlighet att registrera gamla Gröna Kort i TDB som tagits innan 2011. Det innebär att trots att man tidigare haft ett fysiskt grönt kort så kommer man behöva gå om kursen/skriva om provet då vi inte längre kommer ha några gamla uppgifter sparade på att de blivit godkända i provet tidigare.
  • Ytterligare en förändring är att vi inte har möjlighet att spara personuppgifter på godkända kursdeltagare under obestämd tid. Detta medför att varje kursdeltagare måste ansöka om registrering av sitt gröna kort i TDB innevarande eller senast under nästkommande kursår. Om man inte gjort det kommer man även i detta fall behöva göra om kursen/skriva om provet.

 

Integritetspolicy

Beställa registrering av Gröna Kort

Sponsorer

Annons