FOTO: Mikael Sjöberg

Nu är ansökan öppen till ryttarutveckling nivå 2 2018i Värmland och Örebro

Nu har du chansen som vill satsa lite extra på dig som ryttare. Under hösten 2018 finns möjligheten att delta i ett utvecklingsprogram för ryttare.

Ryttarutveckling ger dig möjligheter att utvecklas som tävlingsryttare. Lär dig mer om hur du kan höja din prestation och arbeta med målsättning. Utvecklingsprogrammet handlar även om värdegrundsfrågor, förberedelse för tävling och träningen i vardagen. Satsningen kommer ge dig inspiration och kunskap som ger en bra grund för dig som tävlingsryttare.

Ryttarutveckling nivå 2 kommer 2018 vara ett samarbete mellan Värmlands och Örebro Läns Ridsportförbund. Träffarna kommer vara samlade runt två helger med övernattning. En i varje distrikt där alla träffas, tar del av föreläsningar, byter erfarenheter och avslutas med en clinic.

Första träffen är den 13-14 oktober i Värmlands distriktet och andra träffen är den 8-9 december i Örebro distriktet. När du har blivit antagen och tackat ja till utvecklingsprogrammet är båda träffarna obligatoriska.

Till ryttarutveckling nivå 2 söker vi dig som är hopp eller dressyrryttare i åldern 15-25 år. Du ska träna och tävla upp tom LA nivå i dressyr och LA/120 i hoppning. Det finns i år 20 platser till utvecklingsprogrammet.

Kostnad: 2500kr för två helger med helpension, föreläsningar, 2 clinics samt en jacka. Faktureras efter att du blivit erbjuden plats och tackat ja. Ryttarutveckling är subventionerat av Idrottslyftet och Folksam.

Ansökan via Värmlands Ridsportförbund: http://www.ridsport.se/Distriktssajter/Varmland/Tavling/Nyheter/2018/NukadusokatillRyttarutvecklingniva2/


Senast uppdaterad: 2018-06-29