Träningshelg för Fredrik Spetz

2019-10-26

Fredag den 8:e november samt lördag den 9 november finns möjlighet att träna för Fredrik Spetz. Fredrik är B-tränare och tävlar själv framgångsrikt såväl i Sverige som internationellt. Han tillhör också landslagets B-trupp.

Vi börjar fredag eftermiddag, tid lite beroende på hur många grupper det blir. Varje grupp tränar i 1,5 timma.

Deltagande båda dagarna kostar 700 SEK för medlemmar i ÖRT och 1100 för dig som inte är medlem. Träning fredag ELLER lördag kostar 400 SEK för medlem i ÖRT och 600 SEK för icke medlem. Ekipage som tränar båda dagarna har förtur. Vi kommer att vara på Vittvångs gård.

Klubben bjuder på fika under träningsdagarna. Kom gärna lite tidigare eller stanna kvar lite efter för att titta på dina klubbkompisar när de rider. Det är också mycket lärorikt.

Fredrik kommer också att vara den hopptränare som vi kommer att använda i nästa hoppsatsning inom ÖRT. Mer info om detta kommer men passa på att prova på en träning för Fredrik och se om det kan passa dig och din häst.

Anmäl dig senast den 4 november till orebroryttarteam@live.se. Ange ungefärlig nivå och om du vill rida en eller två dagar. Grupper och tider presenteras på Webben och Facebook den 5 november.