Utmärkelser till årsmötet

2020-02-06

Nu kan du nominera personer eller föreningar som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Årets nomineringar kan du göra till:

Sture Hermansson Stipendium som du kommer till via länken.

Årets Ridskola
Ridskolan följer Svenska Ridsportförbundets regler samt Jordbruksverkets djurskyddsbestämmelser. Ridskolan skall ha utbildad personal samt följa gällande lagar för anställd personal och drift av ridskola. Elever, personal och djur skall vara i centrum för verksamheten. Ridskolans ridutbildning skall utmärkas av hög kvalité med fokus på god grundridning och nöjda elever.
En ridskola som jobbar för att öka antalet medlemmar, har väl fungerande barn- och ungdoms-aktiviteter och som aktivt arbetar för att öppna upp klubbens verksamhet för funktionshindrade eller på annat sätt lyft sig det senaste året.

Nominera Årets Ridskola här!

Årets Ridlärare
Den som utses till Årets Ridlärare skall vara känd för att visa god ledargärning under ridskole- och/eller tävlings-, träningsverksamhet. En person som har förmåga att se och lyfta alla – stor som liten, häst som människa. Visat stort ledarskap både på och utanför föreningen och varit ett föredöme för sina medarbetare/elever. Ridläraren ska kunna förmedla ridutbildning som utmärks av hög kvalité med fokus på god grundridning till eleverna.
Årets ridlärare finns med på Svenska Ridsportförbundets lista över ridlärare.

Nominera Årets Ridlärare här!

Årets Tävlingsarrangör
Ska ha genomfört bra tävlingar med nöjda deltagare under året. Det behöver inte vara den största tävlingen men en tävling där arrangören bjuder på bra förutsättningar och gör sitt bästa för att deltagarna ska trivas. En arrangör som bjuder på det ”lilla extra”.
En välorganiserad tävlingsplats som andas positivitet, säkerhet och nytänkande och där ett gott bemötande är en självklarhet.

Nominera Årets Tävlingsarrangör här!

Årets Ideella Tävlingsfunktionär
Är en person som alltid ställer upp och jobbar på tävlingar med glatt humör och som inte räds de problem som kan dyka upp. Personen ska också vara ”serviceminded” mot besökarna och bjuda på ett bra bemötande både mot besökare, övriga tävlande och andra funktionärer.
En ideell person som med positivt bemötande gör tävlingen rättvis och där hästens välbefinnande står i centrum.

Nominera Årets Ideella Tävlingsfunktionär här!

Annons