Och vinnarna av årets nomineringar är...

2020-03-16

Eftersom årsmötet blev inställt så presenterar vi vinnarna av årets nomineringar här. Utmärkelser delas ut på årsmötet när vi fastställt nytt datum.

Stort Grattis säger vi till

Årets Ridlärare Kicki Ljosdahl, Arvika Ridklubb

Motivering:
Hon älskar sitt yrke och är väldigt kunnig med hästar. Lika noga med ridklubbens hästar som sina egna. Egenskaper som lyfts fram är positiv, lugn och pedagogisk.

Anpassar lektionen efter dagsform men får eleverna ändå att lyfta något. Är lyhörd för hur mycket hon kan kräva. Hon rider bra och inspirerar genom det. Alltid positiv utveckling, möter alla med ett stort leende i stallgången och inget är omöjligt.

Årets Ridskola Arvika Ridklubb

Motivering:
I en stressfylld vardag är det otroligt tacksamt att komma till Arvika Ridklubb och mötas av alla otroliga medarbetare. Man finner ett lugn och en otroligt trivsam känsla sekunden man stiger in i stallet.

Fina ridskolehästar, kunnig personal som brinner för sitt yrke och alltid härlig stämning i stallet. Det är en mycket god sammanhållning i klubben, både bland ridskoleelever och privatryttare. Alla hjälps gladeligen åt när det gäller helgjourer, tävlingar eller städdagar.

Det är hög nivå på ridskolechef/ridlärare, och man känner alltid att det finns hjälp att få, både med ridning eller att bolla tankar.

En ridskola som är i ständig utveckling.

Årets Tävlingsarrangör Arvika Ridklubb

Motivering:
Arvika Ridklubb är en förening som ständigt arbetar med att förbättra sin anläggning. Underlaget prepareras regelbundet, högtalarsystemet är uppdaterat och nya infångare till hindren är byggda.

Det finns inget tvång för medlemmarna att vara funktionärer men de har inga problem att fylla funktionärslistorna. Medlemmarna är engagerade och vill vara med.

Säkerheten är viktig på tävlingsplatsen och tydliga avspärrningar mellan ridande och gående finns. Klubben arbetar också för att ha en lugn framridning/framhoppning.

Tack vare trogna tävlingssponsorer kan klubben ha relativt låga startavgifter och ändå ha fina priser och prispengar.

Arvika Ridklubb försöker ständigt förnya sig efter de tävlandes önskemål.

Årets Ideella Tävlingsfunktionär Jenny Andersson, Christinehamns Ridklubb

Motivering:
Jenny hjälper alltid till på CRKs tävlingar, på allt från våra klubbtävlingar till våra nationella tävlingar. Ett stort ideellt engagemang och uppmuntrar övriga medlemmar till att bidra och engagera sig.

Hon ser till att alla blir sedda och att alla får vara med. I och med att hon ofta är synlig och öppen med sin roll i styrelsen, så får hon god kontakt med barn och ungdomar.

Jenny är vår spindel i nätet och är alltid på gott humör. Man blir alltid glad när man möter henne. För henne är ingenting omöjligt.

Annons