2019-11-18

Nu kommer succén Tre bra kvällar tillbaka. Med start redan den 20 januari blir det här en perfekta julklappen att ge bort eller önska sig. Tre föreläsningar under två kvällar och en dag med högaktuella ämnen som kommer inspirera och ge oss mer kunskap. Alla föreläsningar riktar sig till dig som fritidsryttare, tävlingsryttare eller förälder. Välkommen med din anmälan!

Rätt bett och träns till min häst

Måndagen den 20 januari 18.00-21.00 i Nobelaulan, KarlstadYlva Rubin

Idag finns det många typer av bett och träns att välja på. Hur vet jag vad jag ska använda och vad som passar bäst till min häst? Hur anpassar jag tränset och hur hårt ska nosgrimman sitta?

Veterinär Ylva Rubin som specialiserad på hästtandvård hjälper oss genom djungeln av varianter och delger oss av sin erfarenhet.  

 

Eamon-Hickey1

Clinic med Eamon Hickey

Lördagen den 1 februari kl. 10.00-14.00 på Christinehamns RK

Eamon Hickey är en av Sveriges mest skickliga hästhanterare och utbildare av unghästar, problemhästar och är tränare i hoppning. Han har tävlat svårklass hoppning.  Under clinicen kommer vi få se en 3-åring som inte haft sadel på sig bli inriden. Vi kommer också att få se en svårlastad häst lära sig bli lastad.

 

Målsättning, motivation och skillnaden på person och prestationLotta Wanning

Flyttat till efter sommaren, nytt datum kommer!

Hur sätter vi våra mål så vi tar oss till nästa steg i vår ridning? Hur motiverar vi oss att fortsätta när det känns tungt eller möter våra rädslor när de dyker upp? De här är en föreläsning som inspirerar, hjälper oss lösa knutar och ger oss verktygen att gå vidare med vår ridning oavsett nivå eller ambitionsnivå. Passar för dig som tävlingsryttare, fritidsryttare eller förälder.

Lotta Wanning är ridlärare SRL ll och C-tränare i dressyr, hon har utbildning som mentalrådgivare/idrotts psykologisk rådgivare och i ledarskap och coaching. Lotta arbetar som gymnasielärare med specialidrott.

Kostnad:

Då föreläsningarna i "Tre bra kvällar" ligger i linje med Ridsporten 2025 kan vi subventionera priset för alla som är medlemmar i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

350kr för medlem
700kr för icke medlem

I priset ingår alla tre föreläsningarna samt kaffe och frukt vid första och sista träffen. Under clinicen finns möjlighet att köpa fika och lunch på Christinehamns RK.

Anmälan:

Anmälan är bindande och görs via denna länk senast den 6 januari för att vara garanterad en plats. Avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras.

Annons