Combi Cupen 2020

2020-01-09

Cupen för dig som nyss börjat tävla eller ska börja tävla.

Kvalperiod och anmälan
Kvalperiod är mellan 1 april-23 augusti. Kval sker genom 4 starter på valfri tävling inom Värmlands Ridsportförbund varav minst en av starterna ska vara dressyFärjestads rid och travr/hoppning. Du ska alltså kvala i både hoppning och dressyr.

Kostnad och anmälan
 Anmälan kan göras under hela kvalperioden. Anmälan via mejl till varmland@ridsport.se med namn på ryttare och ponny samt kontaktuppgifter och swishbetalning. Swisha 100kr/ekipage till Värmlands Ridsportförbund 123 258 01 99 och märk swishen med namn på ekipaget. Swishbetalningen visas upp på tävlingsplatsen som ett startkort. I anmälningsavgiften ingår ett startkit som hämtas ut på Färjestads Rid & Trav efter bekräftelse från Värmlands Ridsportförbund. Anmäl i god tid för att få startkittet före första start.

Klasser
I hoppning kvalar du i LD och LD+ och i dressyren
LD och LC.

Wermlands skogsförråd

Deltagande
För att delta får ryttaren inte ha hoppat högre än LD + och i dressyren ej fått högre än 62% i LB under året innan eller innevarande år. Combi Cupen är för ponnyekipage och lägsta åldern för ryttaren att delta är 8 år.

Priser
Rosett delas ut vid varje kvaltävling efter genomförd ritt.
(Delas ej ut vid uteslutning eller avbruten ritt)

Finaldagen
På finaldagen får alla som genomfört godkänt kval delta.
I finalen kan du välja mellan dressyr och hoppning.
Hoppfinalen går den 29/8 hos Christinehamns HPK i klass LD med bedömning A:Stilla.
Dressyrfinalen går den 10-11/10 på Christinehamns RK i klass LC:1
Fina priser till placerade och extra stor rosett till alla deltagare utlovas.

Frågor till serieanordnaren

Grenledningen i hoppning och grenledningen i dressyr /Tävlingssektionen, Värmlands Ridsportförbund äger tolkningsrätt på bestämmelserna. Mejla till varmland@ridsport.se om du har någon fråga.

Hooks_H_sport_logo

Annons