Grönt Kort Kurser hos föreningar

På denna sida lägger vi upp information om grönt kort kurser som föreningarna skickar in till oss. Vill du att din förenings gröna kort kurs ska synas här maila då information till info@stockholmridsport.se


 

Österhaninge Ridsällskap arrangerar kurs för Grönt kort under mars 2020

Kursen är uppdelad på tre tillfällen: Lö 7, Lö 14 och sön 15 mars kl. 10.00–14.00 För att ha möjlighet att bli godkänd måste man deltaga vid samtliga tillfällen.

Plats: Vendelsö Ridskola

Kostnad: 990 kr för medlemmar i ÖRS, 1450 kr för icke medlem (i mån av plats). Betalas först när du fått bekräftelse på din plats.

Studiematerial: ingår

Fika och enklare lunch: ingår

Anmälan: sker via mejl till ordforande@osterhaningeridsallskap.se Skriv namn och födelsedatum (för medlemskapskontroll) och eventuella matallergier.

Om du är bland de 14 första så kommer en bekräftelse på att du fått en plats, samt mer info om betalning osv. För att vi ska genomföra kursen krävs det minst 10 deltagare.

OBS! Du måste ta med dig undertecknat intyg, förkunskap inför grönt kort, och visa för utbildaren. Den som undertecknar ditt intyg måste vara lägst SRL 1 eller C-tränare. Läs mer på ridsport.se. Intyget är ett krav för att få gå kursen. Skriv ut och ta med intyget undertecknat till kursstarten.Senast uppdaterad: 2020-02-11
Utbildningsbild 2 ht-2015

Aktuella utbildningar

Anmäl till utbildning här!

Basutbildning nya box 232x261

Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons