Välkommen till Ungdomspeppen!

2019-08-19

Detta är helgen som är skapad för unga av unga - något du inte vill missa!

Centrala Ungdomssektionen bjuder tillsammans med vår huvudsponsor Folksam in till en speciell weekend för unga hästälskare mellan 15-26 år.

Perfekt för dig som är ungdomsledare (inget krav) eller för dig som helt enkelt vill hänga med på en inspirerande helg där vi snackar häst, ledarskap och trygghetsfrågor.

Mer info och anmälan

Vad händer på Ungdomspeppen?

Ungdomspeppen gästas av:

Johanna Lassnack
Johanna är en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och har sedan starten av ”Ryttarinspiration” 2013 inspirerat tusentals idrottare runt om i hela Sverige. Hennes föreläsning handlar om vad som egentligen händer under hjälmen hos oss ryttare. Johanna kommer guida oss i hur man plockar fram sitt bästa jag, hur man tacklar med och motgångar samt hur man ska våga gå sin väg och tro på sig själv.

Erik Grönberg 
Erik Grönberg ligger bakom kampanjen ”Inte ensam aldrig glömd” som stöttar barn och unga som utsätts för sexuella övergrepp. Projektets tröja har synts på förebilder både i Sverige och utomlands. En stor av del av svenska ryttareliten har också ställt sig bakom budskapet. Erik kommer att ta med oss på en resa i psykisk ohälsa och berätta hur han lyckades vända ett mörkt förflutet till något som kunnat hjälpa andra. 

Trygga Ledare och Stiftelsen Friends – Tillsammans mot mobbning. 
Tack vare Hugo Stenbecks Stiftelse har Svenska Ridsportförbundet och Stiftelsen Friends tillsammans inlett en treårig satsning som fokuserar på stärkande av den positiva sociala miljön inom ridsporten. Friends håller varje år cirka 1500 utbildningsträffar där omkring 46,000 lärare, tränare, coacher, föräldrar och barn tränas i hur de kan förhindra mobbning. Vid det här unika tillfället får du möjlighet att ta del av ett skräddarsytt innehåll med fokus på trygghet och ledarskap!

Under lördagskvällen bjuder vi in till en minnesvärd middag med underhållning i världsklass!

Mer info och anmälan

Vid frågor, kontakta Hanna Danewid hanna.danewid@ridsport.se eller 0220-45621

Sponsorer

Annons