Tuva Hansen Haase

Hej!

Mitt namn är Tuva och jag är född i november år 2000. Jag har vuxit upp med hästar och började rida på ridskola när jag var ca 5/6 år. Idag har jag en egen häst som kallas för Lizzy, henne jobbar jag mycket i främst frihetsdressyr och hoppning. Vårat mål är att komma ut mer och tävla när hon blir mer erfaren! Jag rider för klubben Föreningen Färentuna Ryttare och sitter även med i styrelsen där. Jag har praktik på en ridskola då jag håller på att plugga inför hästskötarexamen för att sedan söka vidare till ridledarutbildningen.

Det absolut bästa med ridsporten enligt mig är hästarna och gemenskapen. Det otroligt starka bandet som man kam få till en häst, och stallkompisar såklart! Annars älskar jag också att hoppa och tävlar mer än gärna!

Jag blev invald i DUS 2018 och det är jättekul! Jag tycker att det är extremt viktigt och framförallt väldigt kul att kunna föra ridsporten för alla unga framåt. Jag jobbar extra mycket för att alla ska känna sig trygga, få vara med och ha kul i stallet, oavsett könstillhörighet, etnicitet, religion, funktionshinder, sexuell läggning osv! Jag sitter som sociala medier ansvarig i DUS tillsammans med Louise, vårat mål är att förbättra och förenkla våran kommunikation ut till alla klubbar.

Hoppas att vi ses ute på någon av våra aktiviteter eller klubbesök. Och glöm aldrig att alltid behandla andra så som du själv vill bli behandlad, det är klyschigt men sant!


Senast uppdaterad: 2018-06-05

Sponsorer

Annons