Marie Hallander Larsson brinner för ridsporten

Marie Hallander Larsson gästar RidsportForum Stockholm under helgen den 19-20 oktober.

2019-09-26

Marie har suttit som ledamot i Svenska Ridsportförbundets styrelse i sex år med uppdrag även inom Hästnäringens Nationella Stiftelse. Hon har också genomfört ledarutbildningar i flera år bl a hos Södermanlands Ridsportförbund. 

Hennes proffessionella bakgrund har hon inom HR där hon har jobbat mer än 25 år med ledarskap och medarbetare som HR direktör i företag som Scandic Hotels, Wedin, Posten, Swedbank, Försäkringskassan och nu Akademiska Hus. 
Marie är också erfaren styrelseledamot, med uppdrag i bland annat Samhall, Svevia, Academic Communication, Sv Ridsportförbundet och Brunmåla Hästklinik.

Marie kommer att prata om både chefs- och ledarskap, uppdragets innehåll men framförallt vilka konkreta faktorer som styr att det är roligt att vara på jobbet eller arbeta med det ideella engagemanget och prestera utifrån förväntningar. Du får en handfast guide med dig hem som du kan använda dig av i din egen vardag. Du kommer att få chans att diskutera de ledarutmaningar du har i din verksamhet men också tankar kring lösningar.

Hon bor på en gård utanför Vallentuna med 5 hästar och 4 hundar. 

Maries egna ord om ridsporten:
"Jag brinner för ridsportens engagemang och vilja att utveckla, ung som gammal, kvinna som man, där både det ideella och det kommersiella får utrymme. Ridsporten är en fantastisk källa till kunskap, vilja och handlingskraft och är en sport där alla kan vara med. Att jag själv också kan kombinera både min passion för hästare med min yrkeskunskap gör det hela ännu roligare!"

Anmälan till RidsportForum Stockholm är öppen till och med den 8 oktober. Anmäl dig här.

Här kan ni läsa en intervju med Marie

Sponsorer

Annons