Åsa Lindblom är ordförande i Värmdö Ridklubb
FOTO: Stockholms Läns Ridsportförbund

Grattis Värmdö Ridklubb!

2019-11-22

Värmdö Ridklubb är Årets ridskola 2019 och är en klubb som vill växa.

- Vår kö skulle kunna fylla 25 nya ridgrupper, säger ordförande Åsa Lindblom, som hoppas på en ny anläggning i julklapp.

Hästar som får vara hästar, erfaren och välutbildad personal och en urstark idealitet, är starka grunder i Värmdö Ridklubbs vinnande verksamhet. 
Den 27 november får de ta emot utmärkelsen Årets ridskola på Grand Hôtel i Stockholm.

- Det visar att hårt arbete lönar sig och att ideell verksamhet fortfarande är ett framgångskoncept i Sverige 2019, säger Åsa Lindblom.

- Att vi  tillsammans får ta emot utmärkelsen som Årets Ridskola för allt arbete som görs varje dag känns underbart.

Nomineringen lyder
En ridskola i toppklass där alla trivs och utvecklas, både hästar och människor. Här är säkerhet ett honnörsord, utbildad personal en självklarhet och ridskolehästarna i givet centrum. Med värme och gemenskap, tydliga mål och en urstark idealitet övervinner ridklubben hinder och formar en föredömlig verksamhet. Inte konstigt att kön hit ringlar lång.

- Värmdö Ridklubb står för en målmedveten och utmärkt satsning för att erbjuda ridsport för alla – hela livet, säger Markku Söderberg, ordförande i Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion som står bakom priset tillsammans med Svenska Ridsportförbundets huvudsponsor Folksam.
Priset innebär ett utbildningsstipendium på 40 000 kronor.


Värmdö Ridklubbs ridlärare

På bilden ovan: ridlärarna Angelica Bärlund/Sandalwood, Millan Trädgårdh/Lea For U, Isabelle Gothenby/Fabiano, Andrea Eriksson/Against all Odds. Stående på marken från vänster: Isabelle Falk, stallpersonal, Åsa Lindblom, ordförande, Katia Toledo, stallpersonal. Övrig personal som ej finns med på bilden är Johanna Kristiansson, ridlärare, Sanna Henefält, ridlärare (tjänstledig för tillfället) och Johanna Folmer, stallpersonal.

Läs mer om Värmdö Ridklubb här

Sponsorer

Annons