WE i Östergötland

Hej

jag heter Fredrika Pettersson, kallas Freddy och är ny Grenledare för WE i Östergötland. Jag kommer ursprungligen från Brukshästsidan, är uppväxt med både ridning o körning där flera i familjen också varit engagerade och har eget hästintresse. Mitt eget stora intresse har legat inom avel o uppfödning. Jag ser en stor glädje i att få se unghästen växa och utvecklas. Idag har jag 2 hästar kvar, en Nordsvensk på 10 år och en Arabvalack på 4. 

 

Under 13 år jobbade jag med hästar på olika sätt även som företagare, har ägnat mig åt både brukskörning/ridning, dressyr och distans, WE kom jag på riktigt i kontakt med först på senare år och främst då genom Anna Nordin, en gren jag på riktigt fastnade för och som jag upplever som utvecklande för alla typer av hästar och ryttare. 

 

Det ska bli en riktigt rolig utmaning att få vara med och bidra till att grenen fortsätter växa i Östergötland. Jag har tidigare erfarenhet av föreningsarbete genom olika styrelseuppdrag och ideelt på olika nivå och trivs bra som "spindeln" i nätet med många bollar i luften. 

 

Jag tar gärna emot både ideer och råd från intresserade och organisationer i länet, var inte rädda för att höra av er, jag kommer också gärna ut å besöker intresserade för att diskutera kring WE o ideer som kan bygga vidare på grenen.

Ni når Fredrika på amazonforesting@gmail.com

 


Senast uppdaterad: 2017-04-28

Sponsorer

Annons