Peder Fredricson och H&M All In vann finalen 2015.
FOTO: Roland Thunholm

Volkswagen tackar nej till fortsatt samarbete

2016-02-12

Volkswagen och Svenska Ridsportförbundet går skilda vägar sedan Volkswagen valt att inte förlänga avtalet med förbundet. Parterna har haft ett framgångsrikt samarbete, där Volkswagen bland annat varit grensponsor för hoppningen, i sex år.

Volkswagen har varit sponsor till Svenska Ridsportförbundet med inriktning på hoppning, och stått bakom en rikstäckande Grand Prix-serie. 

- Kombinationen som förbundssponsor och grensponsor har bland annat möjliggjort en Grand Prix-serie som lett till att vi sett en mycket positiv utveckling inom hoppsporten. Det är tråkigt att de väljer att inte förlänga ett samarbete som gett oss båda så mycket i utbyte, speciellt när vi står inför en så spännande framtid, säger Ulf Brömster, ordförande i Svenska Ridsportförbundet.

2016 är Gothenburg Horse Show värd för dubbla världscupfinaler i hoppning och dressyr, och under året satsar ridsportens olympiska grenar mot OS i Rio. Nästa år har Sverige ett Europamästerskap på hemmaplan med hoppning, dressyr, fyrspannskörning och dressyr för ryttare med funktionsnedsättning. Tävlingsterminen för året har utökats med flera internationella tävlingar i hoppning.

Det blir ingen rikstäckande Volkswagen Grand Prix-serie tillsammans med Svenska Ridsportförbundet i år

- Vi vill tacka Svenska Ridsportförbundet för sex fantastiska och framgångsrika år tillsammans. Nu väljer vi istället att gå in lokalt i ridsporten genom våra lokala handlare. Vilket innebär att Volkswagen även i fortsättningen kommer att vara en aktiv partner inom ridsporten, säger Sten Forsberg, vd för Svenska Volkswagen.

pride2016 banner

Gå med oss i Prideparaden!

30 juli

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsor

Sponsorer

Medlemstidning

Annons