Charlotte jublar över All Ins OS-silver i Rio de Janeiro 2016.
FOTO: Roland Thunholm

Internationellt pris till Stuteri Arch

2018-09-21

Charlotte Söderström och Stuteri Arch har tilldelats den internationella utmärkelsen “Årets hästägare” 2017. Priset delas av ut Jumping Owners Club och FEI, internationella förbundet.

- Jag är så klart stolt och glad över utmärkelsen, fast själv har jag ju inte utfört någon prestation. Jag kan bara tacka mina fina hästar och deras ryttare som jobbar hårt och målinriktat dag ut och dag in! Ett väl fungerande teamwork som lett till många otroliga resultat! säger Charlotte Söderström.

 Charlotte Söderström driver Stuteri Arch som äger bland annat H&M All In, H&M Christian K och H&M Indiana. Utmärkelsen får stuteriet för H&M All In, den bevingade hästen som både hoppade hem OS-silver i Rio de Janeiro och EM-guld i fjol i Göteborg.

Charlotte fanns på plats under OS i Rio de Janeiro och jublade över Peders och H&M All Ins silver. Tyvärr har inte Charlotte möjlighet att vara på plats i Tryon.
- Vilken dag igår! Jag var så ledsen att inte vara på plats.  Men jag kan intyga att vi som satt tillsammans framför TV:n igår nästan måste ha hörts hela vägen till Tryon. Det var en otroligt fin runda som Peder och Christian presterade. Även övriga i laget såg väldigt fina ut.
hästägarpris

I hennes ställe fick Anders Abenius som representant för Stuteri Arch ta emot priset från Robin Parsky och FEI:s ordförande Ingemar De Vos på plats i Tryon.

Hästägarna är en viktig kugge för att föra hoppsporten framåt. Därför uppmuntrar FEI den fristående hästägarklubben.

Läs mer här:
Jumping Owners Club

FEI och Jumping Owners Club

weg_Tryon2018_Poster

Arrangörens hemsida

Läs mer
banner_vm2

Res med Equi Tours

Boka din resa här
maria-wallberg-svt-media

Biographies

Mediaguide

Annons