Alla VM-hästarna har fått nya täcken från Horseware till mästerskapet.
FOTO: Roland Thunholm

Horseware rustar svenska VM-hästarna

2018-09-14

De svenska VM-hästarna får en ny uppsättning täcken lagom till VM i USA när Horseware blir officiell leverantör till Svenska Ridsportförbundet.

- Det är en ära att få leverera täcken till de svenska landslagshästarna, säger Paddy Looney, Business Manager på det irländska tillverkningsföretaget Horseware som genom ett samarbete med Svenska Ridsportförbundet tagit fram en specialkollektion med hästtäcken till VM.

I mästerskapskollektionen ingår ett Rambo svettäcke med specialdesignat tryck, ett Rambo nättäcke, ett Rambo Mack in a Sack rid-regntäcke och ett Rambo Show Rug.

Utgångpunkten i samarbetet är att skapa bästa möjliga förutsättningar för hästens välmående, baserad på kunskap, beprövad erfarenhet och aktuell forskning.

- Horseware är kända för sina hästtäcken av hög kvalité med bra passform, egenskaper som våra aktiva efterfrågar, därför är vi väldigt glada över samarbetet med Horseware, säger Svenska Ridsportförbundets marknadschef Camilla Sand.

 

Om Horseware
Horseware grundades 1985 på Irland. Idag är Horseware ett globalt företag som är marknadsledande i flertalet länder. Horseware tillverkar hästtäcken för alla årstider med stora krav på kvalitet och funktion. Horseware garanterar att produktion av deras produkter sker i enlighet med FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter och arbetsrättsliga frågor. Horseware har ett djupt förankrat hållbarhetsfokus i sin produktion.

weg_Tryon2018_Poster

Arrangörens hemsida

Läs mer
banner_vm2

Res med Equi Tours

Boka din resa här
maria-wallberg-svt-media

Biographies

Mediaguide

Annons