Se vilken piaff han har Patriks Watermill Scandic H.B.C
FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Kittel kan toppa ytterligare

2012-07-15

Patrik Kittel kvitterade i matchen mot Tysklands Isabell Werth i World Dressage Master, under Falsterbo Horse Show. På söndagen dansade Watermill Scandic H.B.C fram till tonerna av Billy Idol. Isabell gjorde en mästerlig ritt med El Santos. Men det räckte inte.
- Ändå gick inte Scandic på hundra procent idag heller, menade en glad Patrik.

En titt i domarprotokollet var glädjande för Patrik. De två OS-domarna på plats, Leif Törnblad, Danmark och Wojtek Markowski, Polen, höll betygen uppe. Övriga tre domare var mer försiktiga.
Törnblad och Markowski gav 81 procent för Patriks uppvisning.
- Jag har lite tid kvar för att vässa formen ytterligare, sa Patrik glatt. Det kan finnas fler procent att hämta. Jag höll igen i ökningarna.
Isabell var också nöjd med sin El Santos som äntligen lärt sig piaff på ett anständigt sätt. Men formen kom för sent. Nu blir det inget sjätte OS för Isabell, som redan har fem OS-guld.

Cees och TinneNu är det bevisat att musikarrangören Cees Sling inte är hästrädd vilket han påstår. Här får Favourit en klapp. Tinne verkar vara road.

Tinne Vilhelmson Silfvéns kür med Favourit är verkligen en höjdare till tonerna av Broadway. Ekipaget slutade på tredje plats. Musikproducenten, holländaren Cees Sling, såg nöjd ut. Det här hade ett högt konstnärligt värde.
Till OS byter Tinne häst. Då blir det Don Auriello som axlar ansvaret.

Resultat i kalendern

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Samarbetspartner

Annons