Pressmeddelanden

Välkommen till Svenska Ridsportförbundets pressrum. Här hittar du pressmeddelanden, ryttarbiografier, mästerskapsresultat med mera. Kontakt: Lotta Amnestål, informationschef, 0709-79 56 35

Den 6 juni galopperar käpphästarna på Strömsholm och den gröna slottsbanan när det är dags för tidernas första Riksmästerskap i käpphäst.
 
På lördag den 7 mars är det dags för årets första omgång av ATG Riders League hos Kungsbacka Ridklubb. I fjol var det en irländsk skåning som rönte störst framgångar. Adrian Cronin vann två omgångar med Hard To Beat G – det egensinniga stoet med det ...
 
 
​Efter en spännande final tog Dalby Ryttarförening hem segern i finalen av Folksam Hästkunskap Cup på Eurohorse-mässan i Göteborg. ​- Jag är otroligt glad och stolt, säger lagledare Cecilia Nilsson.
 
Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare, kuskar och voltigörer. I år får elva lyckliga motta stipendiet som delas ut under Gothenburg Horse Show lördag 22 februari.
 
LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week släpper flera spännande nyheter i programmet och firar det med ett unikt erbjudande på alla hjärtans dag!
 
Sverige har hela fem representanter på startlinjen när världscupen i dressyr, FEI Dressage World Cup, kommer till Scandinavium och Gothenburg Horse Show.
 
Rolf-Göran Bengtsson, Linda Heed, Erica Swartz, Emma Emanuelsson och Daniel Svensson är de sista svenska hoppryttarna att bli klara för Gothenburg Horse Show nästa vecka.
 
 
Nu är det klart att succéserien ATG Riders League får en fortsättning under 2020. Ligan utökas med ATG Riders League Grand Prix, en serie med femstjärnig status över 1,50-hinder. Dessutom kvarstår förra årets serie, ATG Riders League, nu i 1,35 hoppn...
 
Ridsportens Trygghetspris delades ut för första gången på söndagen. ​Elin Fernqvist heter den första pristagaren, och hon fick ta emot priset i Friends Arena, i samband med Sweden International Horse Show.
 
​Ungdomarna tar klivet in Saab Team Sweden Dressage och Saabs satsning på svensk dressyr blir mer omfattande närmaste åren. Svenska Ridsportförbundet och Saab fortsätter sitt samarbete, och i det nya treåriga avtalet utökas gruppen med ryttare som få...
 
​Fälttävlan stod för en fullträff med fyra pris på Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm. Hopplagets historiska seger i tyska Aachen blev Årets bragd.
 
​Han har utsetts till Århundradets tävlingsarrangör, men hans livsgärning inom ridsporten är långt större än så. På Ryttargalan hyllades Ulf Rosengren med juryns hederspris.
 
 
​I över 60 år har Margareta Bjelkstrand varit Vällingby Ridsällskap trogen. Nu prisas hon som Årets eldsjäl av Svenska Ridsportförbundet.
 
Den 27 november släpps biljetterna till sommarens stora hästfest i Stockholm.
 
​- Med kollegor som Qummin blir jobbet som ridlärare lätt.Det säger Jessica Sjökvist, verksamhetschef hos Norrköpings FRK, om önskehästen som tar priset som Årets ridskolehäst 2019.
 
​- Jag kände direkt att det här var mitt yrke. Det säger hyllade ridläraren Carina Bergh, som lever sin dröm och har utvecklat Järna Ridklubb till en ridskola i toppklass.
 
Peder Fredricson, Stephanie Holmén och Vanessa Falk är nya stolta Friends-ambassadörer i arbetet mot mobbning och för att alla barn, unga och vuxna ska känna sig trygga i stallet.
 
telefon-kontakt

Presskontakt

Så når du oss
mynewsdesk logga

Pressmeddelanden

Besök vårt pressrum på MyNewsDesk för att läsa pressmeddelanden, hitta bilder, kontaktuppgifter mm.

Svenska Ridsportförbundet på MyNewsdesk
logo GHS

Gothenburg Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

3-7 april 2019
Malin Baryard Johnsson1 161123 RT

Sweden Int Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

28 november-1 december 2019

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Annons