Tagga bilden av din hästkraft och var med och tävla om coola t-shirts.
FOTO: Jessica Ortiz

Fyll på med klubbens hästkraft nu!

2014-05-15

Nu ökar vi takten i rörelsen Älska hästkraft!  Fyll på den nytrimmade ”hästkraftsmaskinen” och gör Sverige lite bättre genom att få fler att upptäcka kraften i ridsporten.

Det är dags att fylla på med aktiviteter i ”hästkraftsappen” för att sprida ”må bra med häst” till fler. Dela med dig till vänner och bekanta och sätt fart på räkneverket. 

Läs mer om varför det är viktigt att Älska hästkraft. 

Till nya klubbar
Varmt välkomna att i bli en del av vår rörelse.  Allt ni behöver göra är att fylla i kontaktuppgifter och några aktiviteter via den här länken. Här nedan ser du vilka typer av aktiviteter som ni kan bidra med. Snåla inte. Fyll på med smått och stort och många aktiviteter som räcker länge. 

Till registrerade hästkraftsklubbar
Klicka här och fyll på med mer kraft nu! Ju fler aktiviteter desto fler möjligheter har vi att spänna musklerna och sprida hästkraft över Sverige. Varje klubb kan alltså lägga in fler aktiviteter. 

Inspirera till personliga möten med hästdoft
Det finns många skäl att älska hästkraft. Hur väcker din klubb väcker liv i budskapet?
Skräddarsy en aktivitet som ni bjuder in till eller berätta när ni bäst kan ta emot besök. Prova-på-ridning på lördagar eller hästens dag i september, det spelar ingen roll. Tänk bara på att formulera er kort och personligt. Det är när inbjudan är äkta och välkomnande som den blir bra. 

Nya hästkrafter
I slutet av nästa vecka (21) vill vi gärna lägga ut alla nya aktiviteter som vi får in. Skynda, skynda!! I början av juni uppdaterar vi systemet nästa gång. Sen dröjer det ända till hösten. Kampanjen kommer att leva i första hand året ut.

Tagga bilder och dela med dig
Hur ser din hästkraft ut? Var med och sprid kraften genom att tagga bilder av hästkraft med #älskahästkraft på instagram. Alla bilder kommer då att ”tapetsera” appen med hela hästsveriges samlade bilder. I samband med Hästens Dag i Kungsträdgården den 18 maj kan du tävla om snygga t-shirts.

SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer
Ridklubben en resurs bild

Ridklubben och kommunen

Svenska Ridsportförbundet arbetar för att stärka dialogen mellan ridklubbar och landets kommuner. 

Läs mer

Samarbetspartner

Annons