Mer litteratur


Bygga för häst

Svenska Ridsportförbundet har givit ut en tryckt skrift som heter Bygga för häst. I den hittar du råd och information om hur du bygger en funktionell ridanläggning, där både hästar och hästfolk trivs.
Skriften revideras under 2013

 


Hästhusesyn - praktisk guide för lagar och krav 2008

Det här är en skrift från Hästnäringens Nationella stiftelse. Här finns en samlad information om gällande lagstiftning samt hästnäringens rekommendationer i form av checklistor med tillhörande faktadelar. Läs mer på www.nshorse.se

 

 

Vi i stallet
av SISU Idrottsböcker och SvRF

När andra idrottare packar ner sina redskap i väskan, har vi i stallet fortfarande en hel del pyssel kvar med hästen – vårt redskap. Det gör vår sport unik och hästhållningen till en stor del av vår idrott. I det här häftet kikar vi närmare på tiden du är tillsammans med hästen i stallet. Nyttiga tips och tankar på hur du kan göra stunden i stallet trivsam för både dig och dina fyrbenta vänner.

Ring och beställ hos SISU Idrottsböcker tel. 040-660 66 67 eller gå in på deras hemsida och beställ: http://www.idrottsbokhandeln.se

Ange alt-text här.


Ha häst - guiden

Det här är en skrift från Hästnäringens Nationella stiftelse. Här finns en samlad syn på de kunskaper och värderingar som är grundläggande för att ha häst. Guiden innehåller även en checlista och kontaktuppgifter till sakkunnig hjälp.

Finns att beställas på www.nshorse.se 

 

 


Senast uppdaterad: 2013-08-09

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Samarbetspartner

Annons