Mer litteratur

 

  Hästar-i-trafiken---för-ryt

 

 

  4-sidor_Trafikanter_orange_

 

 

 

Ange alt-text här.


Hästar i trafiken - till dig som RYTTARE

Vi rider och kör helst i terräng och på mindre vägar men ibland är det oundvikligt att ge sig ut i trafiken. Där möter både bilar, lastbilar och motorcyklar.
En olycka där hästar och bilar är inblandade samtidigt får ofta förödande konsekvenser. En häst väger över ett halvt ton och som ryttare eller kusk är du dessutom dåligt skyddad vid en trafikolycka.

Läs mer genom att ladda ner vår folder Hästar i trafiken - Till dig som är RYTTARE

  

 

Hästar i trafiken - till dig som är BILIST

För dig som bilist betyder det att du kan träffa på både ryttare till häst eller ett körekipage ute på vägarna.  Ryttare och kuskar håller sig helst i terräng och på mindre vägar men ibland är det oundvikligt att ge sig ut i trafiken.

Läs mer genom att ladda ner vår folder Hästar i trafiken - Till dig som är BILIST

 

 

 

  

Hästhusesyn – praktisk guide för lagar och krav 2008
Det här är en skrift från Hästnäringens Nationella stiftelse. Här finns en samlad information om gällande lagstiftning samt hästnäringens rekommendationer i form av checklistor med tillhörande faktadelar. Läs mer på www.nshorse.se

 Ange alt-text här.  


Ha häst - guiden

Det här är en skrift från Hästnäringens Nationella stiftelse. Här finns en samlad syn på de kunskaper och värderingar som är grundläggande för att ha häst. Guiden innehåller även en checlista och kontaktuppgifter till sakkunnig hjälp.

Finns att beställas på www.nshorse.se


Senast uppdaterad: 2013-01-25

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Samarbetspartner

Annons