Mer litteratur

Säker med häst
utgiven av Svenska Ridsportförbundet

Kunskap och självdisciplin är de två viktigaste nycklarna till säkrare ridning och hästhantering. ”Säker med häst” innehåller Svenska Ridsportförbundets säkerhetsregler och är avsedd främst som en uppslagsbok för ridinstruktörer, tränare, styrelseledamöter och ryttare med goda bas kunskaper om hästar och ridning.

Ring och beställ på Ridsportförbundets Service AB telefon: 0220-45678 eller beställ via mail: postorder @ridsport.se 


Krya kusar
av SISU Idrottsböcker i samarbete med SvRF.

Du blir knappast veterinär efter att ha läst det här häftet – men du får garanterat lite bättre koll på hur du kan hjälpa din häst att hålla sig frisk och hur du bör agera när något inte står rätt till. Många gånger handlar det om att upptäcka problemen i tid. Det har du störst chans att göra genom att lära känna din häst utan och innan. När du vet hur din friska häst ser ut och beter sig är det mycket lättare att se när den inte mår som den ska.

Ring och beställ hos SISU Idrottsböcker tel. 040-660 66 67 eller gå in på deras hemsida och beställ: http://www.idrottsbokhandeln.se

 

Ange alt-text här.

 HÄSTKUNSKAPSAFFISCHER

Dessa affischer passar utmärkt att sätta i stallet, sadelkammaren och inte minst i teorisalen.

De två affischerna är i formatet 30 x 50 cm och lite lätt laminerade för att klara stallmiljön. Det finns två affischer med olika motiv, en med hästens muskulatur, skelett och benställning. En med hästens delar, tecken på huvud och ben.

Affischerna säljs av Svenska Ridsportförbundet i paket av 2 affischer, en av varje motiv, levereras i ett pappersrör. Ett paket kostar 70 kr. inkl. porto. Beställning sker genom att betala in 70 kr på postgiro 15 35 28-5, notera "Affischer" samt ditt/ert namn och adress.

Under Göteborg Horse Show säljer vi affischerna i samma paket i vår monter till rabatterat pris så passa på.

Ange alt-text här.Senast uppdaterad: 2009-12-03

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Samarbetspartner

Annons