HR0614-p001

Tobbe Larsson väljer egna vägar

Tobbe Larsson är djursjukvårdaren som en dag bestämde sig för att bli hästartist. I det senaste numret drar Häst&Ryttare till Skåne en blåsig höstdag och tar reda på hur det egentligen kom sig.

zara-1020

Zara — stjärna också på hästryggen

Den 16-åriga sångerskan Zara Larsson är aktuell inte bara med sin debutplatta. Under Sweden International Horse Show deltar hon i Stjärnornas Hoppning. Och i år är det dags för revansch, säger hon till Häst&Ryttare.

BrittLedberg

Britt tar tyglarna på Häst&Ryttare

Nu tar Britt Ledberg över tyglarna för Svenska Ridsportförbundets officiella organ, tidningen Häst&Ryttare, och blir chefredaktör.

karinmagnusson-1006 webb

Hästtjejen som gillar att grilla politiker

Journalisten Karin Magnusson inledde karriären i radio, fortsatte till tv och hamnade på landets största kvällstidning. Nu grillar hon politiker, makthavare och pratglada debattörer i Aftonbladets tv-satsning Partiprogrammet. H&R hakade på till stallet för att snacka glödheta valfrågor.

Dressyrdrottningen som vet vad hon vill

Hon började karriären på ridskola och flyttade hemifrån som tolvåring – för kärleken till en häst. I dag är Charlotte Haid-Bondergaard en av Sveriges främsta dressyrryttare med siktet inställt på VM. Men livet hade kunnat ta en annan väg. H&R har besökt Kronekulla gård och en kvinna som tidigt bestämde sig för att själv sätta agendan i livet.

Maria hittade tillbaka till hästarna

En framgångsrik friidrottskarriär gick inte att kombinera med ridintresset – skaderisken var för stor. Men så fort löparesset Maria Akraka lade tävlingsskorna på hyllan för gott återupptog hon ridningen. Och körningen – för Maria är det travhästar som gäller.

SvRF:s nya försäkring tecknas hos Länsförsäkringar

RÄTTELSE: Ett fel smög sig in i nya numret av H&R: SvRF:s nya försäkring tecknas hos Länsförsäkringar och inget annat.

Den hästbitne affärsmannen

Avståndstabell för hoppning och bomövningar

Webben3 (kopia)
Expert

Traning

ridovningar_225x195