ridlagerbildvinnare

Grattis! Ni vann en ridlägervecka i sommar!

I årets första nummer av H&R kunde våra läsare tävla om en ridlägervecka. De tre ridlägerarrangörerna Sjöstjärnan, Fenix Park och Åby Rid- och Träningscenter ställde upp med varsin ridlägervecka och nu har vi dragit våra tre vinnare.

Hoppning

Avståndstabell för hoppning

Varsågod, här får du en avståndstabell för hoppning att ladda hem. Skriv ut och ta med till nästa träning så slipper du fråga ridläraren "hur långt är tre galoppsprång nu igen?".

bild

SvRF:s nya försäkring tecknas hos Länsförsäkringar

RÄTTELSE: Ett fel smög sig in i nya numret av H&R: SvRF:s nya försäkring tecknas hos Länsförsäkringar och inget annat.

tim webb

Den hästbitne affärsmannen

Han har startat Sveriges första hästkanal, lägger ner miljoner i nya ligan Swedish Riders Trophy och stöttar fem svenska ryttare mot OS i Rio. H&R har träffat Timothy Smart, affärsmannen som ägnar all vaken tid åt hästar, men som själv aldrig haft någon egen.

Sveriges hästigaste konditor – H&R har träffat Roy Fares

Roy Fares är inte bara en av Sveriges främsta konditorer, han är också en av de envisaste. H&R har träffat en 29-åring som ständigt utmanar sig själv och som samtidigt njuter till max,  inte bara av sötsaker utan även av sin andra stora passion  – hästar.

En polis med stallvana - H&R har träffat Carin Götblad

Hon växte upp som ensamstående tonårsmamma i förorten. Utbildade sig till förskolelärare och jurist och blev Stockholms högsta polischef. I dag är Carin Götblad regeringens nationella samordnare mot våld i nära relationer och hon har gett sig sjutton på att göra världen bättre för de svaga och utsatta. H&R följde med på en ritt längs Fårös folktomma stränder för att ta reda på hur.

Hovmästaren Wille Crafoord

Kompositören, trubaduren och ordkonstnären Wille Crafoord har ridit och spelat sig mellan skånska gods och gårdar i sommar. Nu kurerar han träningsvärken och laddar om inför en hård kamp i Körslaget. I nya numret av H&R träffar vi en ryttare som ogärna rider utan gitarr.

Sofie Sarenbrant – hästtjejen som blev deckardrottning

SvRF höll stämma på Ulltuna

Fyndjakt på mässan

Ninja tackad av publiken

”Vi tog ett djupt andetag och mejlade La Silla”

”Kämpa i uppförsbacken”

HR0214-p001
Expert

Traning

ridovningar_225x195