Folksam blir ridsportens huvudsponsor

2015-10-05

Försäkringsbolaget Folksam blir ridsportens nya huvudsponsor i ett långsiktigt samarbete.

Folksams satsning på ridsporten centralt omfattar alla verksamhetsområden inom Svenska Ridsportförbundet och lägger extra stor vikt på utbildning och ungdom, de viktiga nycklarna till framtidens ridsport.

- Ridsporten har saknat en huvudsponsor under några år och därför är vi glada och stolta att Folksam väljer att storsatsa på ridsporten. Det ger ridsporten nya möjligheter, säger Svenska Ridsportförbundets ordförande Ulf Brömster.

Folksam har ett långvarigt och stort engagemang inom idrotten. Bland annat som partner till 54 olika idrottsförbund, varav fem är prioriterade samarbetspartners. Ridsporten blir en av de fem, och som genom samarbetet knyts ännu närmare idrotten.

- Det är mycket glädjande att Svenska Ridsportförbundet valt Folksam som samarbetspartner och det är ytterligare en bekräftelse på att vi är idrottens försäkringsbolag. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om genom att stärka deras erbjudande. Ridsport är ju den näststörsta ungdomsidrotten i Sverige och  är också en sport som engagerar många av våra kunder, säger Lars-Inge Svensson, chef Folksam Idrott.

SvRF_FOLKSAM1w