Marie Hallander Larsson brinner för ridsporten

Två utbildningar med Marie Hallander Larsson för ledare och personal vid ridskolor

2019-10-09

Under senhösten kommer Marie Hallander Larsson att hålla två ledarskapsutbildningar för personal och ridskole-/verksamhetschefer vid ridskolor i Stockholms län.

Marie kommer att prata om ledarskap, uppdragets innehåll men framförallt vilka konkreta faktorer som styr att det är roligt att vara på jobbet eller arbeta med det ideella engagemanget och prestera utifrån förväntningar. Ni får en handfast guide med er hem som ni kan använda er av i er egen vardag. Ni kommer att få chans att diskutera de ledarutmaningar ni har i er verksamhet men också tankar kring lösningar.

Maries professionella bakgrund har hon inom HR där hon har jobbat mer än 25 år med ledarskap och medarbetare som HR direktör i företag som Scandic Hotels, Wedin, Posten, Swedbank, Försäkringskassan och nu Akademiska Hus.Marie är också erfaren styrelseledamot, med uppdrag i bland annat Samhall, Svevia, Academic Communication, Sv Ridsportförbundet och Brunmåla Hästklinik.

 

Fortbildning för dig som är ridskole-/verksamhetschef verksam på en ridskola i Stockholms län med temat Ledarskap och personalledning.

Datum: 6 november

Plats: Bosön, Olympiahuset på Lidingö

Kostnad: 590:-/person inkl. fm-kaffe, lunch och em-kaffe

Föreläsare: Marie Hallander Larsson

Anmälan: via denna länk

 

Ledarskapsutbildning för dig som är verksam på en ridskola i Stockholms län (ridlärare, fritidsledare, stallpersonal mfl.)

Datum: 27 november

Plats: Bosön, Olympiahuset på Lidingö

Kostnad: 590:-/person inkl fm-kaffe, lunch och em-kaffe

Föreläsare: Marie Hallander Larsson

Anmälan: via denna länk

Utbildningsbild 2 ht-2015

Aktuella utbildningar

Anmäl till utbildning här!

Basutbildning nya box 232x261

Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons