Häng med ridsporten mot framtiden!

Vill du utvecklas?
Vill du att din ridsportförening ska nå nya framgångar?
Vill du veta hur du kan göra?


"Med ridsporten mot framtiden" syftar till att utveckla ridsporten i allmänhet och ridsportföreningen i synnerhet. En ideell förening lever för och av sina engagerade medlemmar. Några av dessa får förtroendet att leda verksamheten framåt. Det är ett oerhört viktigt och ansvarsfullt uppdrag man tar på sig som ledamot av styrelsen eller vilken annan arbetsgrupp det nu handlar om.

Vi vill med detta material öka dina möjligheter att lyckas med det viktiga uppdraget - att fortsätta utveckla ridsporten. Vi vill också bidra till din personliga utveckling. Därför har vi samlat en massa tips om allt från vad stadgarna ska och kan innehålla till hur olikheter i styrelsen kan vara en enorm tillgång. Vi har samlat tips och idéer för hur en längre utvecklingsprocess skulle kunna se ut och vad man i så fall behöver tänka på. Vi har velat göra ett material som går att använda över tid. Ena stunden kanske du behöver veta lite mer om årsmötet och dess funktion. Nästa stund vill du veta mer om vad som kännetecknar kreativa och utvecklande grupper. Kort sagt, vi har velat göra ett material i föreningskunskap och föreningsutveckling.

Materialet "Med ridsporten mot framtiden" innehåller fakta, idéer, uppslag och verktyg för alla som är beredda att våga ifrågasätta och kanske, vid behov, ompröva sina invanda beteendemönster.
.

Mer information och beställning av materialet gör du via SISU Idrottsbokhandel.


Senast uppdaterad: 2015-05-13
Utbildningsbild 2 ht-2015

Aktuella utbildningar

Anmäl till utbildning här!

Basutbildning nya box 232x261

Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons