12512082_10153796513775460_551671639_n

DUS-galan 2016

2016-01-13 10:46

Ungdom

ridskola-2FOTO: Mikael Sjöberg/Svenska Ridsportförbundet

Amanda Broman - årets ungdomsledare i Småland

2014-11-04 09:24

Amanda från Svarttorps RS har av Smålands DUS utsetts till årets ungdomsledare i Småland. Därmed är hon också Smålands nominering till årets UL i Sverige som utses av SvRFs CUS.

Här följer DUS motivering:
"Årets ungdomsledare är en person som har tagit ungdomsledarrollen på allvar. Ungdomsledaren ser till att ingen blir utanför, alla får vara med. Det arrangeras dagar i stallet, studiecirklar och en lördagskväll är det inte ovanligt att se ungdomsledaren leka kurragömma på anläggningen med ungdomarna. Den här ungdomsledaren visar vad ridsporten betyder och att man har mycket att lära. Och något säger oss att om man har en fråga eller behöver hjälp så är de inga problem att fråga henne!"

Stort grattis Årets Ungdomsledare Amanda Broman från Svarttorps Ryttarsällskap!  

ungdomFOTO: Mikael Sjöberg/Svenska Ridsportförbundet

Jönköpings FRK har årets US i Småland

2014-11-04 09:14

Ungdomssektionen på Jönköpings Fältrittklubb har blivit utsedd till årets US i Småland. Därmed är de också Smålands bidrag till årets US i Sverige som utses av Svenska Ridsportförbundet.

Här följer DUS motivering:
"Årets ungdomssektion är en sektion som ställer upp för sina medlemmar, både barn och vuxna. Denna klubb håller kvar vid de gamla traditionerna samtidigt som de skapar nya i takt med att klubben utvecklas. Ungdomssektionen jobbar mycket med barns utveckling med hästar och nyblivna hästtokiga som kan behöva hjälp och ledning i stallet. Framtidsplanerna är många och alltid med tankar om säkerhet, hästkunskap och att ha kul. Även resor anordnas där klubbens gemenskap och sammanhållning byggs upp! Detta US sätter alltid sina medlemmar först! Är det någon som frågar ”-Kan jag få hjälp?” är de snabbare än blixten med att svara ”-Javisst!!”.
Det tycker vi i DUS är viktigt!"
Stort grattis Jönköpings Fältrittklubb till Årets Ungdomssektion! 

DUS verksamhetsplan 2016

Läs mer

DUS mål 2016

Läs mer

DUS idébank på lekar och aktiviteter

Läs mer

Sponsorer

Annons