DUS-logga

Dags att nominera årets ungdomsledare och ungdomssektion

2014-09-10 00:00

Den 24 oktober är sista dagen för att nominera era fantastiska ungdomar som arbetar hårt ute i klubbarna till årets ungdomsledare och årets ungdomssektion.

Nomineringen sker till Smålands DUS. Där efter väljer DUS ut vilka som skall nomineras upp till CUS. Läs mer om hur ni nominerar på länken nedan.

Den som utses till årets ungdomsledare i Sverige 2014 erhåller ett stipendium på 5000kr att gå någon ledarutbildning för och årets ungdomssektion erhåller 10 000kr i stipendium som skall gå till ett projekt på klubben.

Vinnande lag Vi i stallet 2014

Vissmålens RK - bäst på häst

2014-05-05 11:04

Ett stort grattis till Vissmålens RK som vann distriktsfinalen av Vi i Stallet som gick av stapeln på Vetlandaortens RF den 3 maj.

Deltagande lag var: Vissmålens RK, Gnosjöandans RK och Svarttorps RS

Västerviksortens RFs US blev årets ungdomssektion i Småland

2013-12-04 08:20

Smålands DUS har utsett Västerviksortens RFs US till årets ungdomssektion 2013 med följande motivering:

Årets ungdomssektion är en sektion som ställer upp för sina medlemmar och elever i vått och torrt. Regelbundna aktiviteter anordnas för att främja gemenskapen i stallet. Ungdomssektionen jobbar hårt för att få alla att känna sig som en del av något stort. Resor som annars kostar skjortan anordnas så att alla, oavsett förutsättningar ska få ta del av aktiviteten. 

En liten fågel viskade även att när man knackar på dörren till US-möten och ber om hjälp är det flera händer som räcks upp i luften. Västerviksortens Ungdomssektion säger ”Vi kan” och det tror vi i DUS med. Grattis till årets ungdomssektion!

Kalmarbygdens FRKs UZ - årets ungdomssektion i Sverige

2012-10-31 13:21

Ridsportförbundets centrala ungdomssektion har utsett Kalmarbygdens FRKs UZ till årets ungdomssektion som kommer att få ta emot sitt pris vid Stockholm International Horse Show i Globen.

UZ var otroligt glada när de fick reda på att de utsetts till årets ungdomssektion i Småland och glädjen visste inga gränser när de fick beskedet att de gått hela vägen och blivit utsedda till årets ungdomssektion i Sverige. Hela klubben är stolta och glada över utmärkelsen. UZ´s ordförande Sofia Hagström uppmanar alla medlemmar att ta åt sig äran för utmärkelsen.

DUS verksamhets-plan 2014

Läs mer

DUS mål 2014

Läs mer

DUS idébank på lekar och aktiviteter

Läs mer

Sponsorer

Annons