Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@ridsport.se.
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Västerviksortens Ryttarförening söker 
verksamhetschef

Västerviksortens Ryttarförening är en ideell förening som är belägen vid infarten till Västervik. Vi etablerades för drygt 50 år sedan och har sedan dess bedrivit en framgångsrik verksamhet. När vår nuvarande chef kommer att gå i pension efter snart 30 år i föreningens tjänst, så söker vi en ny verksamhetschef.

Föreningen bedriver ridskole- och tävlingsverksamhet samt har ett medlemsstall med boxar för uthyrning. Föreningen har ca. 500 medlemmar och anläggningen omfattar två stallbyggnader, två ridhus och två stora utebanor med tillhörande hagar. I vår verksamhet finns idag sju anställda på hel- och deltid, varav en administrativ tjänst.

Ridskoleverksamheten har 24 hästar/ponnyer och ca.300 uppsittningar i veckan. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till ryttare på avancerad nivå. Ridskolan har verksamhet veckans alla dagar, med grupplektioner, privatlektioner, FAR-ridning (fysisk aktivitet på recept), ridning för personer med funktionsvariation, lägerverksamhet vid lov samt dressyr- och hoppträningar för certifierade tränare.

Västerviks kommun och föreningen har de senaste åren genomfört stora investeringar i anläggningen där nya ridbanor anlagts och nya stallar byggs i detta nu. Detta gör det möjligt för föreningen att utveckla ridskole- och tävlingsverksamhet ytterligare. Vi ser att verksamhetschefen har en viktig roll i detta utvecklingsarbete.

Vi söker en verksamhetschef med ansvar för föreningens dagliga och löpande verksamhet innefattande:

  • Personal, arbetsmiljö, säkerhet, ekonomi och övrig administration och inte minst våra hästar
  • Tävlingsverksamhet
  • Anläggningens drift
  • Intern och extern kommunikation

Vi ser gärna att Du har följande kvalifikationer

  • Erfarenhet av att leda ridskoleverksamhet eller motsvarande 
  • Erfarenhet av inköp av hästar med avtal och villkor
  • Ridlärare, lägst SRL II
  • Yrkeserfarenhet av att hålla ridlektioner
  • Tävlingserfarenhet är önskvärd
  • B-tränare i hoppning

Övrigt
Du bör ha minst B-körkort. Du är föredragande i föreningens styrelse och har förståelse för att arbeta i en ideellt styrd organisation. Du som söker kommer att ta över en väl fungerande verksamhet med dedikerade medarbetare.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en omfattning om 100%. Den slutliga tjänstgöringsgraden kan diskuteras med den sökande. Vi ser helst att du kan börja hos oss under hösten 2019. Föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och har kollektivavtal. Vi ser fram emot din ansökan med ett personligt brev och CV senast 2019-08-11 till e-postadress chrisander1@hotmail.com
Frågor om tjänsten besvaras gärna av vår ordförande Christine Andersson på
Telefon: 0702-050 200
E-post: chrisander1@hotmail.com
Läs mer HÄR.


Senast uppdaterad: 2019-09-09

Annons